Vastgoedcoaching
Plaatsbeschrijvingen

 

Een juiste keuze

IUDEX is een Makelaarskantoor in Antwerpen, Aalter en Knokke waar wij onze klanten adviseren in het aankopen, verkopen, verhuren en beheren van onroerende goederen. Wij coachen onze klanten en wij staan de klant bij in het volledige zoek- en aankoopproces van zijn/haar onroerend goed. 

 

Wij overlopen onze diensten die bij aankoopbegeleiding horen:

advies,

panden zoeken,

begeleiding tijdens de bezichtigingen,

raming van de renovatiekosten,

onderhandelen zowel met de verkoper/ vastgoedmakelaar en indien nodig met de bankinstelling,

...

Dit alles gebeurt discreet. Wij zijn een klein maar dynamisch kantoor dat een persoonlijke aanpak hanteert. Door onze vierde generatie in het privévastgoed kunnen onze klanten rekenen op jarenlange ervaring.

 

 Als u meer wil weten over onze manier van werken, contacteer ons dan gerust voor meer informatie en vraag een vrijblijvend gesprek of kom eens langs in ons kantoor na afspraak.

Klantengetuigenis

 SP

Alleen maar lof! Bedankt IUDEX

                                Sonja Peiffer

 SVL

 LD

De verkoop van mijn appartement werd door IUDEX zeer snel tot stand gebracht. IUDEX bracht verschillende potentiële kopers aan en elke afspraak werd zeer correct nageleefd en minutieus voorbereid. 

 

Als verkoper werd ik bij elke stap betrokken en bovendien werd ik zeer goed begeleid bij het aanvragen van alle documenten aangaande de verkoop. 

 

Deze transparante afspraken gekoppeld aan een correct makelaarsloon gaven voor mij  de doorslag om  IUDEX  als partner te kiezen voor de verkoop van mijn eigendom.

                                                                                               Stephan Van Lombergen

Maak nu 

EEN AFSPRAAK

Success! Message received.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon