01

Rentmeesterschap

02

Gratis schatting

03

Verhuur/Verkoop

04

Expertises

Onze diensten

Rentmeesteerschap

01

Onze specialiteit is het beheer van vastgoedpatrimonia. Als u beslist om het beheer van uw vastgoed uit handen te geven, kan u bij ons terecht. Ons team zal zorgen voor het meest hoogwaardig beheer van uw opbrengstwoning. Op deze manier kan u zorgeloos genieten van uw vastgoedbelegging. Door de jarenlange kennis van het familiebedrijf kennen wij de kunst van het vastgoedbeheer heel goed.

Wil u meer weten over onze aanpak. Contacteer ons dan gerust voor een vrijbijvend gesprek of kom eens langs in ons kantoor na afspraak. IUDEX, meesters in het beheer van vastgoedpatrimonia. 

Syndicus

Zoekt u een syndicus? IUDEX doet dit voor u volledig op maat en dit met jaren ervaring op de teller. 

De syndicus van een mede-eigendom is een erkend professional die instaat voor het administratief, financieel en technisch beheer van de VME. Hij beschikt over voldoende financiële, fiscale, juridische en bouwkundige kennis, die rechtstreeks of onrechtstreeks met zijn functie te maken heeft. Om dit te kunnen doen, heeft hij de nodige zin voor organisatie om, onder andere, problemen die bij het beheer van een goed komen kijken, op te lossen. Hij ziet er op toe dat het goed, dat hem als beheerder wordt toevertrouwd, een probleemloze investering wordt en blijft.

Bij de uitbating, het onderhoud en de instandhouding van een onroerend goed, en de organisatie en afhandeling van de geldstromen die daarbij komen kijken, is een maximale betrouwbaarheid cruciaal.

Het is duidelijk dat syndici in hun functie een belangrijke impact hebben op het leven van de mede-eigenaars. Omdat (te) goedkoop beheer niet noodzakelijk goed beheer is, kies je best voor kwaliteit en zekerheid. IUDEX levert dat.

Gratis schatting

02

Wil u graag weten hoeveel uw eigendom waard is? IUDEX haar vastgoedadviseurs schatten graag uw eigendom.

Uiteraard is deze dienst volledig gratis.

Extra service

Wanneer u kiest om samen met IUDEX te werken, zorgt ons makelaarskantoor net voor die extra service die u als klant nodig heeft. 

Verhuur

Als u overweegt uw eigendom te verhuren dan kunnen wij u daar goed mee verder helpen. Doordat wij jarenlange ervaring hebben in de verhuurmarkt kunnen wij ons wel meesters noemen in het verhuurderschap. IUDEX beheert uw eigendommen als de zijne en brengt een goede huurder aan uw zijde. Zo kan u zorgeloos genieten van uw vastgoedbelegging.

Wil u meer wil weten over ons kunnen en onze verhuur-knowhow? Contacteer ons dan gerust voor een vrijblijvend gesprek of kom eens langs in onskantoor na afspraak. IUDEX, uw partner in het verhuurderschap

03

Verkoop

Overweegt u uw eigendom te verkopen? IUDEX doet dit graag voor u 'op maat'. Een persoonlijke aanpak en klantgerichtheid, daar staan wij voor. Bij een verkoop van een woning komt veel bij kijken. U, als klant zullen wij volledig door het verkoopsdossier begeleiden. Wij treden voor u op en u hoeft zich geen zorgen te maken. Met een maandelijks dossieroverleg houden wij u op de hoogte door het opsturen van een maandrapport van uw pand. Als u wenst kunnen wij maandelijks de evolutie van de verkoop bespreken op ons kantoor of bij uw thuis.

Bent u op zoek naar een woning? IUDEX doet dit graag voor u als 'aankoopmakelaar'. We bespreken samen met u wat uw vastgoedwensen zijn. Als u overeenstemt met het samenwerkingsakkoord, zullen wij als uw aankoopmakelaar de onderhandelingen op ons nemen en begeleiden wij u doorheen het aankoopproces van uw woning.

Als u meer wil weten over onze aanpak, contacteer ons dan gerust voor meer informatie en vraag een vrijblijvend gesprek of kom eens langs in ons kantoor na afspraak. 

04

Expertises

Heeft u een second opinion nodig? IUDEX helpt u graag verder en levert u een hoogstaand expertiseverslag en dit aan democratische prijzen. 

Wat doen we

- Vastgoedexpertises

- Schattingen

- Plaatsbeschrijvingen 

- ...

Wenst u meer informatie over onze diensten, aarzel dan zeker niet om eens met ons contact op te nemen.