NIEUW

IUDEX DOORZICHTIG.jpg

+32 489 27 97 42

€ 299.000

MARKGRAVE - ANTWERPEN 

IUDEX, AL MEER DAN EEN EEUW PASSIE EN ERVARING IN VASTGOED

JAN VAN RIJSWIJCKLAAN 78 

PRACHTIGE HALFOPEN BEBOUWING  

BEWOONBARE OPPERVLAKTE

300 m²

GRONDOPPERVLAKTE

475 m²

SLAAPKAMERS

4

BADKAMER

2

KEUKEN

1

TERRAS

ja

TUIN

242 m²

ORIENTATIE TUIN

O

KELDER

1

EPC

261 kWh

Prachtige HOB-woning met herenhuisallures en dit op de  grens van Wilrijk en Hoboken. Zoekt u een gezinswoning of een ruime woning met vele authentieke elementen, een goede bereikbaarheid naar het stad of op een boogscheut van in- en uitvalswegen zoals de A12 en de E19 en met frontaal parkzicht? Lees dan zeker verder. Misschien is wel dit de woning waar u naar op zoek bent. Het betreft een onroerend goed dat afgewerkt is met de meest hoogwaardige materialen. Het renovatiejaar van deze woning is het jaar 2002 en altijd met de meeste zorg en de nodige aanpassingen onderhouden.

Dat de woning klasse uitstraalt, daar is geen twijfel over. Dat dit de ideale gezinswoning is dat wist u misschien nog niet. De vele slaapkamers, de ruime woonkamer, de uitbouw en de keuken maken het heerlijk vertoeven. De lichtrijke ervaring is te danken aan de vele raampartijen in de woning. Mits een kleine aanpassing is er zelfs mogelijkheid om zes slaapkamers te kunnen maken i.p.v. vier slaapkamers. 

Als u de woning betreedt, voelt u meteen dat de authenticiteit bewaard is gebleven. De gezandstraalde trappen, deuren en de hoge plafonds zijn dé blikvangers van deze woning. 

De woonkamer en de leefruimte zijn op origineel en massief parket en staan in directe verbinding met de keuken. Beide ruimten kunnen afgesloten worden door een glazen schuifraam. 

De keuken is volledig geïnstalleerd en dit met klassevolle apparaten en materialen. Het werkblad is vervaardigd uit natuursteen. Hier hoeft u alvast niets meer aan te veranderen. 

Via de keukendeur kunt u meteen naar buiten en genieten van het terras en de zon. De onderhoudsvriendelijke tuin en terras zorgen ervoor dat u niet enkel moet instaan voor het onderhoud maar ook eens kunt genieten. De flora is beperkt maar zorgt toch voor de nodige privacy en het groen.

 

BUURT

 

De woning is gelegen in een goede buurt in Hoboken. Zowel voor- als achteraan is er frontaal parkzicht. Heel uniek! De buurt is omgeven door de parken Sorghvliet en Meerlenhof. In de nabije omgeving van Fort 8 (een deel van Brialmontgordel) is er een domein van 36 hectare met fantastische wandel- en fietsroutes. 

 

Buurtwinkels, scholen en en openbaar vervoer zijn op wandelafstand. 

BLIKVANGERS

  • authentieke elementen,

  • dubbele beglazing, 

  • frontaal parkzicht,

  • twee badkamers,

  • rolluiken (gelijkvloers en eerste verdieping),

  • massief eiken deuren en trappen,

  • recente centrale verwarming (aardgas),

  • alarminstallatie. 

Wenst u meer informatie over dit vastgoed? Contacteer ons dan voor meer informatie per telefoon, +32 489 27 97 42 of via e-mail, info@iudex.be

We helpen u graag verder.

 

Veel kijkplezier!

IUDEX, WAAR ONZE KLANTEN ZICH THUIS VOELEN

 

 

ONTDEK MEER EN BOEK SNEL EEN AFSPRAAK

EPC

EPC code

160 Kwh

EP13499

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Maak hier een afspraak

Success! Message received.

Maak hier een afspraak

Bezoek NU

info@iudex.be

+32 (0) 489 27 97 42

IN UW BUURT VERKOCHT

Ja

Woongebied

 

Nee

Geen

Geen

Neen

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied